Havets indrefilet, kun de beste ryggstykkene. Skinn og beinfri!
Laks
Sashimi-kvalitet, laksefilet fra Salmon Brands, skinn og beinfri.
Steinbitburger
Nydelige fiskekaker av steinbit. Glutenfrie. Kjempegod frokost!
Seikaker
Seiburger med 73% fisk! Perfekt til frokost, lunsj og middag!
Laksekaker
Lakseburger! For deg som er mest glad i rød fisk. Glutenfrie!
Reker 40/60
XL Grønlandsreker! Store nydelige reker. Som tilbehør, forrett eller som egen festmat.
Reker 70/90
Medium Grønlandsreker. Rimelig alternativ til våre XL reker. Til hverdags og fest!
Kveitefilet
Norsk villfanget delikatesse! skinn og beinfri! Perfekt til grilling og steking.
Kveiteskiver
Saftige koteletter, nydelig grillmat, eller til supper og gratenger. Norsk villfangst!
Hvalbiff
Verdens sunneste kjøtt, villfanget i Lofoten. Nydelig grillmat, eller i gryterett!
Seifilet
Norsk villfangst! Undervurdert sunn og god hverdagsfisk! Gjerne med stekt løk.
Lettsaltet Torsk
Norsk tradisjonsmat, som er perfekt med hjemmelaget potetmos og stekt bacon.
Tunfisk
Tunfiskfilet er nydelig grillmat, og proppfull av proteiner.
Ishavsrøye
Norsk oppdrett fra Sigerfjord! Sprøstekes på skinnsiden. Som en variasjon for laks/ørret.
Sprøbakt Torsk
Panert torskefilet er barnas favoritt! Som "fish and chips" eller i pitabrød.
Panert Rødspette
Panert filet, prøv denne med asparges og potetmos. Eller stekte poteter og remulade?
New Zealand Breiflabb-filet
Eksklusiv delikatessefisk som egner seg godt til ovnsbaking og grilling.
Røkt Kolje
Norsk håndtverk, produsert på Averøy! Villfangst sin Røkt kolje kommer i skinn og benfrie filetter.
Røkt laks
Nydelig røkelaks fra Averøy. Fås både som helside eller ferdig oppskjært - klar til servering.
Lutefisk
Norsk Lutefisk, skinn og beinfri.
Leveres i to forpakninger: Loins: Medaljevinner fra VM i lutefisk! Kommer i praktisk 2 kg forpakning med 3 loins. Filet: Helside torskefilet, skinn og beinfri, ca 1 kg.
hvordan du steker laks
Alle liker stekt laks! Det er en fantastisk råvare som blir saftig og godt når du tilbereder den riktig.
Steke den i stekepanne:
Varm stekepannen til middels høy temperatur og ha i stekefett.
Stek med skinnsiden ned, eller den siden skinnet var på.
Stekes i 2-3 minutter på hver side. Hvis den har list frost i seg må du beregne noen minutter ekstra.
Trekk pannen vekk fra varmen, og la laksen hvilke i 30 sekunder.
Fjern laksen fra stekepannen, og la den hvilke i 5 minutter.
Tilberedningstid
I stekepanne: Porsjonsfilet: ca 2-3 minutter på hver side. La hvile i 5 minutter.
I ovnen: Hel laks: ca 45 minutter Hel filet: ca 15-20 minutter Skiver: ca 15-20 minutter Porsjonsfilet: ca 10-15 minutter.
Laks og annen rød fisk smaker best med en kjernetemperatur på 57°C. Ta ut fisken på ca 55°C, temperaturen vil stige et par grader når fisken tas ut av ovnen.