Produkter

TORSKELOINS

Havets indrefilet, kun de beste ryggstykkene. Skinn og beinfri!

Laks

Sashimi-kvalitet, laksefilet
fra Salmon Brands,
skinn og beinfri.

Steinbitburger

Nydelige fiskekaker av steinbit. Glutenfrie. Kjempegod frokost!

Seikaker

Seiburger med 73% fisk! Perfekt til frokost, lunsj og middag!

Laksekaker

Lakseburger! For deg som er mest glad i rød fisk. Glutenfrie!

Reker 40/60

XL Grønlandsreker! Store nydelige reker. Som tilbehør, forrett eller som egen festmat.

Reker 70/90

Medium Grønlandsreker. Rimelig alternativ til våre XL reker. Til hverdags og fest!

Kveitefilet

Norsk villfanget delikatesse! skinn og beinfri! Perfekt til grilling og steking.

Kveiteskiver

Saftige koteletter, nydelig grillmat, eller til supper og gratenger. Norsk villfangst!

Hvalbiff

Verdens sunneste kjøtt, villfanget i Lofoten. Nydelig grillmat, eller i gryterett!

Seifilet

Norsk villfangst! Undervurdert sunn og god hverdagsfisk! Gjerne med stekt løk.

Lettsaltet Torsk

Norsk tradisjonsmat, som er perfekt med hjemmelaget potetmos og stekt bacon.

Tunfisk

Tunfiskfilet er nydelig grillmat, og proppfull av proteiner.

Ishavsrøye

Norsk oppdrett fra Sigerfjord! Sprøstekes på skinnsiden. Som en variasjon for laks/ørret.

Sprøbakt Torsk

Panert torskefilet er barnas favoritt! Som "fish and chips" eller i pitabrød.

Panert Rødspette

Panert filet, prøv denne med asparges og potetmos. Eller stekte poteter og remulade?

New Zealand Breiflabb-filet

Eksklusiv delikatessefisk som egner seg godt til ovnsbaking og grilling.

Røkt Kolje

Norsk håndtverk, produsert på Averøy! Villfangst sin Røkt kolje kommer i skinn og benfrie filetter.

Røkt laks

Nydelig røkelaks fra Averøy. Fås både som helside eller ferdig oppskjært - klar til servering.

Lutefisk

Norsk Lutefisk, skinn og beinfri.

Leveres i to forpakninger:
Loins: Medaljevinner fra VM i lutefisk! Kommer i praktisk 2 kg forpakning med 3 loins.
Filet: Helside torskefilet,
skinn og beinfri, ca 1 kg.

hvordan du steker laks

Alle liker stekt laks!  Det er en fantastisk råvare som blir saftig og godt når du tilbereder den riktig.

Steke den i stekepanne:

  • Varm stekepannen til middels høy temperatur og ha i stekefett.
  • Stek med skinnsiden ned, eller den siden skinnet var på.
  • Stekes i 2-3 minutter på hver side. Hvis den har list frost i seg må du beregne noen minutter ekstra.
  • Trekk pannen vekk fra varmen, og la laksen hvilke i 30 sekunder.
  • Fjern laksen fra stekepannen, og la den hvilke i 5 minutter.

Tilberedningstid

  • I stekepanne:
      Porsjonsfilet: ca 2-3 minutter på hver side. La hvile i 5 minutter.
  • I ovnen:
      Hel laks: ca 45 minutter
      Hel filet: ca 15-20 minutter
      Skiver: ca 15-20 minutter
      Porsjonsfilet: ca 10-15 minutter.

    Laks og annen rød fisk smaker best med en kjernetemperatur på 57°C. Ta ut fisken på ca 55°C, temperaturen vil stige et par grader når fisken tas ut av ovnen.